KENGKAWAN

Monday, April 04, 2016

Love is Aleesya

Another busy week. Looking forward for it.

Rabu ni Aleesya genap 5 bulan. Dah apply cuti siap2 untuk bawa dia ambil jab. Appoinment dengan dokror kul 8.30 pagi. Saja pilih masa awal2 sebab pastu nak bawa Aleesya gi shopping! Mother-Daughter's date! Banyak baju Aleesya dah tak muat. Paling penting, nak cari baju untuk majlis akikah Aleesya weekend ni. Kalau sempat, kali ni mommy nak curi masa tengok movie :)

Majlis akikah Aleesya share tarikh dengan majlis persandingan adik lelaki no.7 ( sebelah lelaki pula). So, mommy super busy nak set up dua pelamin kat rumah melaka. Satu pelamin sanding uncle Ujay, satu lagi, pelamin mini untuk Aleesya. Tak sabarnya nak gubah bunga untuk pelamin2 ni semua.

My Cantik Aleesya dah 5 bulan. Mommy love u so much baby girl.. as much as mommy love ur father :)


Happy Monday!





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...