KENGKAWAN

Thursday, April 07, 2016

Love is Tulip

Hari yang memenatkan. But worth it :)

Pukul sembilan lebih sampai rumah. Pastu baru teringat malam ni kena balik Melaka. Baju tak packing lagi. Aduyai..

Takpe. Relax. Balik subuh esok je lah. Malam ni kemas apa patut. Lagipun tak suka nak tinggalkan rumah dalam keadaan serabut.


My fav flowers dari kecik2 lagi. Tulips! Thank you! Love this one so much. Buat aku teringat impian nan satu.. nak jejakkan kaki ke Amsterdam. InsyaAllah. Kita pergi sama2 ya :)
Tengok bunga ni je dah made my day :)

Productive day. My kind of day :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...