KENGKAWAN

Sunday, May 01, 2016

Air bag

Konsep macam bean bag. Cuma lebih senang nak manage, ringan, senang storge, nak pasang pun senang sangat.

Mamoru beli 2 pcs untuk Ariff & Amarr (Hijau & Biru). Patutlah dia beria suruh aku 'like' FB Outdoor World Adventure. 40 first like dapat beli air bag ni pada harga promo RM150 per pcs. Satu 'like' entitle for 1 discounted air bag je. Dia nak beli 2 untuk anak2 kesayangan dia.

Nak kembungkan beg ni dengan angin punyalah senang. Kibas2 je dah kembung.

Dah try duduk baring atas ni. Best gila. Lagi best duduk atas ni dari atas katil or sofa.

Note: Alhamdullilah, Mamoru dah selamat sampai kat sana :)


Aleesya baring dlm air bag.. tenggelam.. haha.. tak boleh bergerak.

Ariff with his air bag (Amarr punya warna hijau). Besar.. boleh duduk dua tiga orang. 

Camouflage kata abang Ariff. Macam baby boy pula bila Aleesya pkai baju ni. 


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...