KENGKAWAN

Friday, May 20, 2016

Koleksi gambar2 Amarr di Brainy Bunch

Semua gambar2 ni dari whatapps aunty Tini (cikgu Amarr). Tahun ni tahun ke-empat dan tahun last Amarr kat BBIM. 

Aku start hantar Amarr pergi BBIM masa umur Amarr 2 tahun lebih. Now dah nak masuk 6 tahun umur dia. Cepatnya masa berlalu..

Kos hantar anak2 kat BBIM memang sangat mahal gila. Tapi empat tahun dulu, aku takde choice nak hantar anak kat mana. Now ada banyakkk pilihan tapi, dah biasa kat BBIM. Dan its the best choice (for me lah). 

Kat BBIM, setahun punya fees + registration RM9,555 ++. Campur fees untuk hari sukan, yearly event, outdoor trip etc, dah almost RM10 ribu seorang. Darab pulak dengan dua orang anak (Ariff & Amarr). Tutup mata je hantar anak2 kat sini. Tapi outcome dari hantar anak2 kat sini.. alhamdullilah, puas hati. 

Next year, Amarr akan join abang Ariff masuk sekolah rendah (which suprisingly, save banyak duit. hihi). Yuran sekolah free. So, harap boleh save lebih dalam akaun anak2 pasnih.

Dan next year jugak, turn Aleesya masuk Brainy Bunch pulak. Nak hantar sekarang diaorang tak accept. Only 2 years old ke atas je boleh..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...