KENGKAWAN

Wednesday, May 25, 2016

Risau..

First time nak buat comeback run untuk full marathon 42km. Mmaakk ketaq nok. Rasa macam mula2 nak lari 42km. Butterfly everywhere in my tummy.

Tak cukup training. 

Uwaaa.. tatottt.

Run minggu ni just berbekalkan semangat dari Mamoru dan anak2 je..huhu.

Target nak habiskan run dalam masa 6 jam, boleh? Ahahahaha... nangis tengok setting timing. Huwaaaa...

Takpa.. takpa.. Part timing aku tak risau sangat. Tak training kan.. mendapat la kau.

Cuma yang paling buat aku risau, pasal breastfeed.. pasal EBM. Kena arrange time untuk make sure EBM selamat & kena pandai pilih masa untuk pump supaya breast tak membesar bagai johan.. ngeee...


Cant imagine 6 hours without direct feed or pump.. -_-"

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...