KENGKAWAN

Friday, May 27, 2016

Cengeng

Macam apa je nangis subuh ni. Sampai bengkak2 mata. Sampai pening kepala. Sampai text boss nak amik cuti hari ni.

Semalam lupa nak simpan EBM dalam fridge. Penat sangat kut. Sampai rumah letak cooler bag atas meja. Layan anak2.. pastu mati2 ingat dah letak dalam fridge sebab rutin hari2 kan...

Pagi ni kemas beg, rasa pelik sebab cooler beg berat. Buka tengok susu still kat dalam tu. Stunned kejap.

Tak banyak pun EBM yang rosak.. tapi cukup lah untuk kenyangkan Aleesya satu hari. Satu hari okay..

Nangis.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...