KENGKAWAN

Sunday, May 08, 2016

Dating dengan Chua

Dating dengan kawan lama.. hihihi

Jauh Chua datang dari Perak semata nak hantar barang. Tenkiuuu. Susah2 ja. Tenkiuu jugak belanja buah mangga. Dapppp..

Serious lama tak borak dengan dia ni. Sesekali jumpa camni memang best! 

Chua aktif buat projek naik gunung & outdoor xtvt yang lain. Soon nak ikut dia naik gunung jugak. At least tambah koleksi satu gunung dalam tahun ni. Hmm, gunung apa yang aku belum conquer lagi eh?


Still sama macam dulu dia ni :)

Borak dengan Chua kat bawah umah je.. sementara temankan kiddos mandi

Ariff yang dah confident dengan adult swimming pool, macam2 gaya dia tiruk kat dalam tu

Suka tengok anak2 pandai berenang. Kalau Mamoru tau nanti sure dia impress :)

1 comment:

Bawangputehdotcom said...

suka tengok gambar aleesya tu..kaki dia kemain lagi mcm ahli gimnas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...