KENGKAWAN

Monday, May 02, 2016

Hero2 kecil

Pembantu & peneman setia :)

Mommy excited nak prepare solid food untuk Aleesya. Sanggup ni beli blender baru special untuk Aleesya tau. Padahal, boleh je guna blender sedia ada. Tapi ngengada kan.. Ekceli blender baru ni ada function  untuk buat juice. Bulan pose nanti boleh buat juice setiap hari (bulan pose je ke cik aD oii? hihi)

Tenkiu kat hero2 kecil ni. Awal2 dah offer diri tolong angkat barang. So sweeettttt..

Banyak lagi tau barang yang hero2 ni angkat. Mommy tak dann nak amik gambar sebab dukung Aleesya.

Semoga jadi anak2 yang rajin & bertanggungjawab ya  sayang. Amin :)


Don't worry mommy, we're here for you, katanya.

Gigih angkut blender mommy bawak masuk keta.. huhu. Tenkiu sayang2 mommy! xo!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...