KENGKAWAN

Tuesday, May 31, 2016

Journey to the south II

Sambungan semalam. Layan gambaq je nah.. 

Tak berjalan sangat. Next time la kita buat road trip pusing semenanjung dari utara sampai selatan. :)

Cantik tempat ni tapi sayang.. banyak high rise building/condo tengah naik kat depan ni. Block semua view selat tebrau. 

With my anak2 :)

Aleesya moddy time ni sebab kena kacau dengan tourist



Ni antara e tourist dari korea yang duk kacau Aleesya. Semua pakat nak pegang & bergambar dengan Aleesya.. sampa nangis anak dara mommy ni.. huhu.
Banyak lagi gambar depa termasuk dalam kamera mommy. Coz mana kami pi, depa duk ikut. Geram sangat depa tengok mata Aleesya yang bulat tu. Mommy pasrah je lah. 




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...