KENGKAWAN

Wednesday, May 25, 2016

Misi menggunung

Tiap2 tahun sejak 11 tahun dulu mesti ada gunung baru yang aku conquer. Tambah koleksi gunung sedia ada.

Tahun ni belum ada lagi. InsyaAllah lepas raya nanti.

Target at least nak panjat 2 gunung (yang aku belum pernah hike) tahun ni. Tapi dedua mesti daypack / ultralight trip sebab susah nak storage EBM kalau overnight. Unless aku berjaya cari solution, e.g., beli portable & rechargeable  mini fridge. Part breastpump tak ada masalah. Sebab breastpump yang aku guna, bateri dia tahan 6 hari (Bateri Medela freestyle tahan untuk 10 jam direct usage - hebat kan).

Sapa tau kat mana ada jual portable & rechargeable cooler storage eh? Saiz dia, yang boleh dipikul masuk haversack. Mohon email kat iols ya adlyana79@gmail.com

Siapa rebrand kete mommy ni? Jadi brand bunga pink pulak. Siap la balik nanti mommy kiss banyak! 
Ntah bila kiddos tampal pun tataw. Tapi macam comel pulak. Biar je lah kat situ.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...