KENGKAWAN

Saturday, May 14, 2016

Movie time with familia

Splendid! Spent sekerat hari kat Sunway Putra (previously  The Mall). 

Watching captain America. Pastu jalan2 kat sana. First time pi sana lepas mall ni renovate. Best gak.


Mamoru pilih Beanie hall untuk tengok movie ni. Untuk 2 seats ni RM100.
Nice! Kerusi dia guna bean bag. Luas lebar & selesa! Ada family type cinema (ada toilet kat dalam hall & memang family friendly) dan ada jenis Indulge (siap ada buffet & blanket kat dalam - macam GSC gold class).

Kiddos duduk satu seat dengan Mamoru

Kami pilih bebtul depan skrin. Luas kalau kiddos nak main2 kat depan. Amarr siap terlentang terbaring kat depan tu.

Aku duduk dengn Aleesya.. siap baring2. Luas. Ohhh.. aku suka choc stick tu. Melt marshmellow mix dgn choc & almond.. sedappp gilaaa! Nak buat lah.

Beli popcorn & sausage. Agak mahal kat sini. Choc kit kat RM6! Pasrah je lah bila kiddoa nak.

Entrance ke Beanieplex

Batmobile


Dinner kat Korean restaurant. Sedappp gila kimchi kat sini..

Posing2

Lagi posing

Dan lagi.. haha

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...