KENGKAWAN

Thursday, June 09, 2016

4 Ramadhan 1437H

Tak cukup tidur. Tak cukup rehat.

Masuk keje pagi ni non stop keje macam robot.

Rehat pun bila sessi pump.

Gila la jadual hari ni. Bila taim nak submit report, taim tu la ramai orang cari. Taim tu jugak telefon tak berhenti bunyi. Taim tu juga semua benda nak urgent jer. Ngader kan.

Sakit pulak hati kiter.

Tapi takpe. Semua tu boleh tolak tepi bila tengok EBM pagi tadi dan tengahari ni melimpah ruah. Sampai tak cukup botol. Syukur sangat2. Bertambah2 lagi confident untuk terus berpuasa & breastfeed. Now I know the trick. Drink a lot. Sampai rasa nak terkucil & keep on drinking.. huhu. Paling penting, jangan skip nasi taim berbuka & sahur.

Tak sabar tunggu esok. Nak cuti. Nak qada tidur. Nak gi shopping. Nak berbuka kat luar.. nak semua2 lah.

Hm.. ngantuk.

Cepatlah kul 5pm.. nak balik. Bulan puasa ni dapat balik cepat. Awal setengah jam :)

1 comment:

Rose Ragai said...

Selamat berposa AD. Lupa nak wish.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...