KENGKAWAN

Monday, June 06, 2016

Aleesya 7 months today

1 Ramadhan tahun ni sangat bermakna. Bila kebetulan jatuh pada tarikh2 penting dalam hidup mommy.

Aleesya genap 7 bulan hari ni. Journey breastfeeding mommy pun genap 7 bulan juga. Fully tau :) 

Hari ni mommy puasa. Walau ada kelonggaran untuk tak berpuasa bagi ibu yang menyusukan anak, mommy tanak lah mengalah awal2. Tahun lepas kita berjaya puasa sebulan sama2. Tahun ni kita cuba lagi ya Aleesya. Go teamwork!


Aleesya yang dah pandai selak baju mommy bila nak menyusu :)

Wajah yang mommy rindu..

Saya kecik lagi.. saya tak puasa.. nyumm nyumm

Senyum tak lekang. Dengan sesiapa pun dia murah dengan senyuman. 


Salah satu mission mommy tahun ni accomplished. Yay! Berjaya capai berat 40kg. Tapi ni dah masuk bulan puasa.. sure turun semula.. tsk tsk tsk. Department mommy buat contest biggest loser (weight). Mommy tamau join. Kalau biggest gainer nak lah join.. huhu

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...