KENGKAWAN

Friday, June 03, 2016

Hujan rahmat

Hari ni mommy pakai cape UltraMak. Daddy outstation sampai esok.

Hujan lebat yang amatt petang ni. Kena tempias je dah basah kuyup. Tu baru tempias.. huhu.

Pastu boleh pulak takde payung dalam keta. Almost panik gak tadi. Nasib baik ada baju hujan. Selamattt.

 Jadi UltraMak kena ada poket doraemon juga. Semua kena prepare in advance.

Lega bila dah semua dah selamat sampai rumah dan dah kenyang makan dinner. Aleesya pun dah tidur.

Now, Ultramak nak berselubung dalam selimut atas katil. Sejukkk..  *nak hug pls*..

Nak selamatkan anak2 punya pasal, UltraMak kena sacrifice lencun dalam hujan :)

Jangan demam ya badan.. hihi.


My cinta hati berbaju hujan

Suka pulak depa ni main hujan

Me the UltraMak.. we survived the heavy rain. Safely arived home. Alhamdullilah.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...