KENGKAWAN

Friday, July 01, 2016

26 Ramadhan 1437H

Dah siap2 tukar kelmarin. Duit singgit2 tu, nak bagi nenek belah Mamoru & nak bagi ayah. Untuk kasi kat bebudak yang datang beraya. Satu ikat lagi untuk duit sekolah Ariff.. haha. Yang lelain tu baru la duit raya :)

Macam tak percaya hari ni tak banyak keje. Takde satu pun email yang masuk. Semua da cuti ke apa? Rilek habis. Ofis pun duk pasang lagu raya guna announcement speaker. Meriah sungguh satu menara.

Tahun ni tak keluar berjalan raya sangat. Takut weh nak bawak Aleesya pi jumpa ramai orang. Dah ler kes first Difteria kat Melaka.. semoga kami (dan korang juga) dilindungi dari penyakit2 berbahaya. 

Note: Boleh tak rasa nak nangis masa salam2 raya sebelum balik tadi. Cengeng sungguh aku ni.. tskk

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...