KENGKAWAN

Wednesday, August 24, 2016

Tambah collection buku

Pegi Koperasi Dewan Bahasa & Pustaka kat Jalan Dewan Bahasa pagi tadi

Dan.. beli semula buku2 yang pernah aku baca masa zaman kanak2 dulu. Nak baca semula dan buat koleksi. Mana tau sok lusa anak2 nak baca sama :)

Cuma novel Pendekar Kundur je tak jumpa2. Kata staff kat DBP, buku ni dah lama tak republished.

Sedih.

Tapi staff kat situ ada bagi no contact beberapa koperasi buku yang lain. Nanti nak cuba call. Mana tau ada rezeki.

Seronok spend masa kat kedai buku macam ni. Tak ramai orang. Tak pening kepala nak cari buku. Ariff pun bukan main suka masuk sini. Buku2 yang dia beli lagi banyakkkkk dari buku yang aku beli.. haha. Takpa, janji suka membaca :)

Tempat simpan buku2 aku. Melambak dalam kereta, bonet semua. Senang nk grab dan baca



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...