KENGKAWAN

Monday, September 19, 2016

Cameron Ultra next month

All I can say is, iols is kurang mileage!! Sila menangis. 

I will be running 50km trail. Cut off time 16 hours kauu! Aku mati2 ingat cut off time within day time. Nambelas jam maknanya kalau lambat kena lari taim malam la gamaknya. Tsk. 

Now tengah fikir macam macam mana nak angkut breastpump lari sekali. 16 jam, mau meletop tetek.. haha
Ngeri tengok trail route Cultra. Aku plan nak finish within cut off time je. Podium memang tak mungkin ni first ultra run cum first run tahun ni. 

Advantage dia, suku daripada route ni aku familiar sebab pernah hike gunung Jasar & gunung Berembun. Tapi, tak tau la macam mana trek dedua gunung ni sekarang. Coz last aku naik pun lebih dari 10 tahun dulu.. haha

Pasrah je lah. See u next month Cameron Ultra!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...