KENGKAWAN

Tuesday, September 20, 2016

Road to Cultra participant list for 50km

Final listing. Officially ada 53 women participants untuk 50km trail women open. Nama aku kat atas sekali. Dari zaman sekolah nama aku mesti kat atas sekali sebab start dari huruf AD kan :)

Participants untuk women veteren pulak lagi sikit.. just 20++ je. Haish. Tak sabar nak masuk umur 40an. Chances nak naik podium cerah.. ngee.

Participants untuk women 100km lagi sikit. Tak sampai doploh orang. Jeles tengok geng2 seperlarian dengan aku dulu lari 100km. Depa training sungguh2 masa aku "cuti pregnant" last year.

Tahun ni tahun untuk jaga body. Training like never before. Nak catch up balik pace dengan teman2 lama. Im coming back baby! AD is roaring.. sila takut (matilah perasan)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...