KENGKAWAN

Thursday, October 06, 2016

1 day left

Last day keje arini.

Esok cuti. Esok gi Cameron. Esok Collect race kit. Esok nak rest cukup-cukup.

Lusa kena bangun awal-awal. Lusa kena kena start lari pukul 5 pagi. Lusa kena lari satu hari tak henti-henti (berhenti pun mungkin untuk solat, untuk pump susu, untuk 'membuang')

Hari ni, muka ada ceria lagi. Esok mungkin sedikit gementar, lusa mungkin separuh sedar.

Apa pun yang jadi esok atau lusa, hari ni lebih penting lagi. Lebih dasyat dari lari 50km tanpa henti. Tiga report nak kena submit sekejap lagi. Tak siap kalu, menghadap lah ke bawah duli.. silap2 nanti Cultra pun tak merasa nak pergi..

Tsk tsk tsk...


Note: Ada orang mengadu kat Mamoru minta simpati. Kesian. Kelakar pun ada bila baca. Kalau boleh selesai masalah, teruskan lah rayuan sukma ya :)

Note II: Hari ni Mamoru cakap nak stuffed perut aku dengan macam2 makanan. Means dinner kat luar at my choice of place. Nak makan apa eh? Last carbo load untuk Cultra.  :)



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...