KENGKAWAN

Thursday, October 06, 2016

Aleesya 11 bulan

Pasnih dah takda celebration by months lagi coz nih bulan yang last.

Hari ni usia Aleesya genap 11 bulan.

Dan journey breastfeeding aku dengan Aleesya pun genap 11 bulan juga. Double celebration. Yay!

Tinggal sebulan je lagi nak genap setahun journey breastfeeding ni. Alhamdullilah. Its a big achievement for me as a fulltime-working-mother, as a wife, as a runner and most of all, as a woman. Im an UltraMak (sendiri claim title.. haha)

Terima kasih buat semua orang yang aku sayang coz tak putus2 bagi semangat untuk aku breastfeed Aleesya dari sebelum Aleesya lahir lagi sampai sekarang dan untuk setahun lagi yang akan datang. Tenkiu.. tenkiuu.. tenkiuu..

Especially buat Aleesya sendiri.  You are my strength, darling. 

Dan buat Mamoru, thanks for kata2 semangat, for tolong g basuh botol-botol susu yang super banyak hari2. For the good food u providing us. 

Lets pray for the next one year breastfeeding journey together! 

xo!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...