KENGKAWAN

Tuesday, October 04, 2016

Sukan sekolah Ariff

Ariff "Rumah Hijau".  Nampak wajah dia bersungguh2 habiskan task setiap game. Beria dia jerit bagi semangat kat kawan2 satu pasukan. Setiap kali kawan dia habiskan task, dia akan bangun dan bagi "high-10" kat kawan tanda semangat. Rumah sukan dia tak menang. Walaupun dia orang 1st yang complete semua games.

Ariff: Saya tak dapat medal :(
Me: Its ok. Kalau individual games, Ariff dah menang kan.. Its teamwork. Ariff jangan sedih ya.
Ariff: Saya tak sedih pun. Its just a game. Its for fun only. Kalau competition, boleh saya menang, kan mommy.

That's the spirit! Sebiji macam daddy dia.

Habis sukan, bawak dia pi makan kat Oldtown Kopitiam. Main Uno cards sama2. Mother-Son time.

#7yo
#son



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...