KENGKAWAN

Tuesday, November 01, 2016

Malam tadi

Tambah mileage untuk bulan October. Plan nak buat 20 km macam biasa (dan speed untuk last 8km), tapi teringat janji dengan kiddos nak training lari dengan diaorang.

So, settle dengan 13 km je untuk larian malam tadi. Pastu sambung layan kiddos lari2 depan restoran Santai. Ajar Ariff tentang marathon. Basic sports spirits. Cara lari yang betul & what to expect when running, etc.

Ariff & Amarr sangat teruja nak lari. Ekceli, apa pun yang aku & Mamoru buat, diaorang menang nak join (e.g., hiking, running, camping)

Aku ada daftarkan kiddos untuk next kids fun run 5km kat Taman Botani Shah Alam. Larian untuk Diabetes awareness. Both dah tak sabar nak beraksi. Tu yang sibuk nak join training dengan aku sekali.. haha.

Ada lagi 2 bulan sebelum tinggalkan tahun 2016. Nak create as much beautiful memories as I can :)

#personalmission
#2monthsleft

Larian slow mellow malam tadi.. kikiki.. Gambar sebelah tu, tapak kaki selepas 2 bulan training. Hopefully lepas2 ni tapak kaki jadi lebih kematu macam batu.. huhu

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...