KENGKAWAN

Thursday, December 01, 2016

Heaven is cuti

Heavennya duduk umah tapi makan kat luar. Duduk makan sambil kira nasik berapa butir. Tu dia.. punyalah banyak masa. Lambat balik masak pun takpa, lambat buat keje pun takpa, lambat gi salun pun takpa, lambat manicure session pun takpa, lambat pi petaling jaya pun takpa, lambat pi klang pun takpa, lambat pi sg buluh pun takpa, terlepas flight pun takpa

Janji jangan lambat time lari naa..

Dah, nak kosentret buat report sat. Cuti2 pun keje kena siapkan kan. Tskk.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...