KENGKAWAN

Saturday, December 03, 2016

Collect race kit untuk kiddos

Event ad hoc. Decide nak register nama kiddos pun last minit (last month). Tadi masa amik race kit, baru aku tahu organizer event ni sama dengan organizer Cameron Ultra. Patut la semua muka familiar tadi (crew Cultra). 

Sempat visit trek untuk race esok. Obstacles semua menarik. Dan yang pasti esok semua confirm bergelumang dengan lumpur. Sila ingat bawa baju spare & air bersih yang cukup untuk bersihkan badan anak2 :)

Untuk race esok, Adam pun join sama (cousin kiddos)

Yeay! Baju kiddos yang sangat comel. Terletak je bila pakai. 

Muka excited Adam, Amarr & Ariff

Venue race esok kat trek MTB Ampang

The mak-mak yang terlebih excited juga.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...