KENGKAWAN

Tuesday, December 20, 2016

Jalan2 cari breakfast II

Banyak sungguh la tempat makan best2. Nak explore semua memang tak dann. Short gateway kali ni focus kat kiddos ja. So tak boleh nak buat sukati sendiri. Kena make sure kiddos bebetul enjoy. Play to the max. Tapi dengan syarat, nanti naik sekolah kena belajar gegajin :)

Pagi ni breakfast kat Warung Saga. Pekena lontong kering pulak. Sedapppp sangat! Aku memang peminat lontong & makanan jawa. Datang Johor ni macam balik hometown sendiri gitu.. love!

Warung ni kat tepi jalan je. Ambiance kampung sangat. Menu utama berasaskan nasi impit. Ada banyak kuih muih juga.

Ramai weh orang kat sini. Dari pagi sampai tengahari penuh orang. Kena datang awal tau.. sebab lontong kering cepat habiss. 

Tak sempat nak amik gambar makanan.. licin sudah

Makan bebanyak sebelum masuk Legoland


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...