KENGKAWAN

Monday, December 19, 2016

Jalan2 cari breakfast

Ada orang cakap kalau nak makan kacang pool, the best is in Larkin. Aku tak pernah makan kacang pool. Pernah dengar tapi tak penah nak try pun. Tapi kali ni memang aku pergi cari.. orang Johor yang rekemen, mestilah try.. :)

Kacang pool haji kat Larkin.. 

Luar nampakacam restoran biasa.. kat dalam.. menarik sangat deco dia.. I is suka!

Paling berkenan menu lontong goreng. Ada orang cakap taim raya je orang johor masak lontong goreng.. I is jatuh cinta.. sedappppp sangat tau.. Love sangat!

Tunggu breakfast sampai

The kacang pool yang sangat awesome!

Tataw nak makan macam camne. Dia bagi sudu.. tapi aku guna tangan ja.. Sedappp sangat!

Suka sangat gambar2 lama & quotes dalam kedai ni :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...