KENGKAWAN

Sunday, December 18, 2016

MPAJ 10km run

Suicide running kekdahnya. Why? Takde safety langsung. Macam kau lari buta2 atas highway (takde kon pembahagi jalan, takde volunteer jaga trafic) dengan kereta laju keluar masuk highway. Madness okay.

Tapi lantak lah. Don't want to talk about the organizer. All I care about is my run :)

Honestly, I'm not a fast runner. I dont like to run in competitive 10km. Why? Coz ramai kot other runner yang boleh lari lagi laju dari aku. Stressful tau bila tengok runner yang laju2 nih overtake kau. Terus rasa rendah diri.. hihi (ntahapehape kan)

Aku sampai lambat tadi (as ussual haha). Kelam kabut sangat. Sampai starting line, race belum start lagi. Nak tunggu ADUN rasmikan katanya. Pukul 8 pagi batu flag off. 

Baru start lari, aku rasa nak terkucil pulak.. Uwaaa.. distracted sangat. Tapi teruskan lari gak lah.

Rasa tak puas lari hari ni. Distance tak cukup. Tak tau pulak organizer kurangkan distance. Maybe sebab safety issue. Completed 6.75km in 37 mins: 19 sec.

Done.. last event for this year..

Looking forward for more awesome run in 2017! 


xo!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...