KENGKAWAN

Thursday, January 05, 2017

Minggu training

Last night balas dendam. Easy long run kat Tasik. Jumpa Arina & Ijoy. Ramai juga runners lain yang lari sama malam tadi.

Tapi lepas 2 loop, semua runners dah takde (as ussual). Tinggal aku sorang ke terkinja2 atas jalan sampai habis targeted loop.. :)

Anyways, weekend ni je aku ada masa nak lari. Next week, maybe aku kena admitted kat hospital Pantai Bangsar. Semalam masa appointment dengan Doctor kat hospital, dia dah inform siap2 suruh serah diri Rabu depan. Means no run for few days next week (unless aku berjaya escape dari ward sekejap semata nak pegi gym.. huhu - matilah lari atas treadmill dengan IV drip bagai)

Tak sabar nak tunggu malam... Nak lari.. 

Life is better when u run.

Ariff dengan helmet Pak Teh.. 

Amarr pun sama teruja pakai helmet

Nasib baik yang ni tak minta pakai helmet sama..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...