KENGKAWAN

Friday, January 27, 2017

Training mode on

Masuk hari ni dah 5 hari tak sihat. Batuk & selsema. Demam takda.

Dan dah 5 hari gak la tak training. No mileage at all. Tapi tak rasa guilty sangat sebab kat sini hari2 (setiap malam) hujan. Kalau aku sihat pun, tak mungkin boleh berlari dalam hujan. Kang kena petir, tak pepasal kan.. kalau kena petir boleh tambah kelajuan takpe lah jugak.. tapi kalau kaput terus.. kwang kwang kwang..

Note: Really need a new running bra. Yang boleh stretch. Yang boleh reduce bouncy. Especially bila breast membesar bagai johan bila lari lebih 4 jam & lambat pump.

Dah tau pace yang aku kena guna masa training. Thanks coach Karsten! 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...