KENGKAWAN

Tuesday, February 07, 2017

Training week

Tough week.

Training non-stop dari hari Sabtu lepas.

Semalam, tapak kaki rasa stress. Bukan sebab training, tapi sebab pakai heels sekerat hari sambil dukung Aleesya dalam baby-carrier. Supposed aku pakai flat - so boleh avoid injury sebab kaki tengah stress training non-stop. Tapi ngade nak look good in heels sangatt, maka mendapat la kan.. tsk.

Dah almost nak rest dari training malam tadi, tapi tetiba petang tu dah tak terasa lagi 'ball' kat tapak kaki. Terus tak jadi nak rest.. teruskan training.. huhu. Tapi, berhati2 jugak lah time lari

Alhamdullilah, lepas lari tak rasa apa pun kat tapak kaki.

Happy!

Malam ni sambung lagi :)

Registered myself for my first ultra 50km this year. A good training ground for my upcoming  virgin 100km. 
Wish me luck!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...