KENGKAWAN

Saturday, March 25, 2017

Movie night with kiddos

Watched Power Rangers at TGV Velocity Mall. Kami amik Indulge premium seat. Satu seat (for 2pax) RM80. So, have to take 2 seats. Sebelum movie start, kami dapat duduk kat VIP lounge. Nice. Tak ramai orang. Lantak pi la kiddos nak teriak or main kejar2.. hihi

Dalam cinema, kami duduk depan sekali coz senang Aleesya or kiddos nak main2 kat depan tu. Ada selimut tebal untuk semua seat. Aku siap bentangkan selimut kat bawah untuk Aleesya golek2.

Masa movie start, semua behave. Semua macam kena gam kat seat. Tak bergerak2 dari movie start sampai habis. Suka betul depa layan Power Rangers.. hihi.

Aleesya syok je baring kat atas lantai cinema. Cozy sangat.

Amarr tengah order makanan kat touch skrin 

Khusyuk layan Power Rangers

Ni sebelum movie start. Memasing main button auto untuk adjust kerusi 

Go go power rangers!

Sukanya Cantik dapat gi jenjalan

Cak!

Atiff dengan robot power ranges

Amarr nak jadi red power rangers :)

Berderet anak iols.. sayang semuanya ❤❤

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...