KENGKAWAN

Saturday, April 15, 2017

Farah's engagement

My step sis yang bongsu engaged already!

Aku volunteered buat mini pelamin untuk dia. Deco pelamin ni sekejap je. Aku buat sorang2 pukul 1 pagi. Pukul 2 pagi dah siap. Glad she loves the pelamin.

Suka sangat buat kenduri kendara kat rumah Melaka ni tau ❤ Create memories banyak2 untuk hari tua nanti.

Ni gambar selepas majlis. Dah kucar kacir arrangements pelamin ni haha. Gambar sebelum tak sempat nak amik coz aku busy jadi mak andam.. kikiki

Anak gadis kesayangan nan seorang ❤

Her first inai deco. Inai deco artist datang rumah untuk deco inai kat pengantin, kami tunpang sekaki.. hihi. Comei kan kan kan...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...