KENGKAWAN

Friday, June 23, 2017

Still in KL

Malam ni last tarawikh.

Dan malam ni jugak, tamat lah sesi larian malam dalam bulan puasa.

Esok last puasa, tak sure lagi nak sambung lari sebelum sahur atau macam mana. Tengok lah, kalau tak penat lepas habis  mengemas satgi.

Kalau proceed lari pagi esok, meaning kena banyak minum lucozade. Kalau tak, takut tak cukup energy untuk masak juadah pagi raya pulak kang.

Bulan puasa ni cuaca waktu malam & subuh memang terbaik untuk training. Puas hati dengan jumlah mileage terkumpul setakat ni. Tho bulan ni memang takda buat LSD langsung (coz tak mampu nak berlari jauh lepas berbuka), tapi tetap puas hati. Setiap malam (weekday only), aku lari 10km. Pagi sebelum sahur, another 10 or 5km (depends). Weekend je tak lari sebab busy dengan undangan berbuka & balik kampungs.. hihi.

Oh, ada satu harapan yang belum tertunai. Nak makan McD foldover chicken. Bulan puasa je ada makanan favourite ni tau. Haish. Nak tanak, satgi kena pi cari.

Cikgu cantik

Play pretend.. nak baca surat kena pakai spek katanya..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...