KENGKAWAN

Wednesday, July 26, 2017

Ikhlas

Antara berlari berpuluh2 kilometer berjam-jam dari pagi sampai malam dengan bekerja lebih dari masa yang sepatutnya, penat bekerja adalah lebih men-stress-kan (jangan ikut ayat mommy okay, anak-anak. Rosak bahasa korang nanti)

Semalam first day masuk keje lepas bercuti 4 hari kat Cameron Highlands. Dan semalam gak, pukul 9.30malam baru balik umah 😭😭😭

Haish.

Tak boleh jadi ni. Dah lebih sebulan kot asyik balik keje lambat. Asyik sedekah masa kat tempat keje. Aku bukan keje dengan charitable company. Tsk.

This has to end. Starting today. Anything that comes after 5 boleh carryfwd esok je. Kalau tak nanti, buat keje jadi tak ikhlas.. kan kan kan..

Rindu kat dia ni. Satu perangai pelik dia bila masuk bilik hotel: dia akan panjat katil, tarik selimut dan duduk camni for few second. Comel. Nanti untuk katil dalam bilik dia, mommy kena always tuck quilt camni ❤️

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...