KENGKAWAN

Thursday, July 20, 2017

Data overload

I havent got the time to think about my first attemp to run 100km ultra trail marathon in Cameron Highlands this Saturday. No time at all.

Dalam kepala penuh dengan data UAT, datelines, submission, meeting etc etc..

Good thing is, aku tak sempat pun nak rasa nervous. Tak sempat nak fikir pasal hazab nak berlari 100km dengan cut off tine 29 jam. Takde rasa apa langsung.

Tapi the bad things is, aku tak packing lagiiii.. sila menangis dalam hati. Tskkk..

Plan nak gerak ke Cameron malam ni. Tapi tolak tambah masa ambil untuk packing dan cari barang2 last minit, confirm subuh esok baru bertolak kot.

Haish.

Right. Sambung keje balik. Harap sempat siapkan semuanya. Kalau tak, balik malam lagi la nampaknya.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...