KENGKAWAN

Thursday, August 10, 2017

Short trip to Merapoh & Gua Musang

Throwback last weekend.

While Im suffering doing the TMMT 100k, kiddos & Mamoru was having fun jalan2 Merapoh & Gua Musang.

Not much photos as Mamoru kalau jaga kiddos, dia memang tak pegang handphone. Nak kosentret jaga anak, katanya. So, no gambar tskk. Kalau aku yg jaga pulak, memang sampai tak cukup memory kad amik gambar haha.

Tahun ni, tahun paling banyak bawak kiddos pi berjalan. Semua negeri kat semenanjung depa dah lawat. Cuma Sabah & Sarawak je tak pi tahun ni. Hopefully tahun depan kita pi lawat belah sana pulak noh.

Ni masa dinner kat Gua Musang. Tak lalu makan lauk pauk orang Kelantan.. manih leting. Hihi. So, makan kat Secret resepi ja.. selamatt..hihi 


Boipren & gelpren kecik ❤️

Kiddos kalau stay dengan Mamoru, memang panjang langkah depa tau. Daddy ikutka  aje mana depa nak pi semua.

Sementara tunggu mommy habis lari.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...