KENGKAWAN

Thursday, August 10, 2017

Throwback Cameron Highlands

Ni gambar masa first day kat Cameron. Lupa nak upload 😋

Gambar masa collect race kit kat hotel Century Pines. Tapi kami tak stay sini. Sebab susah sangat nak dapatkan booking hotel ni tau. Fully book always.

Eh, tahun depan Cultra buat race berapa haribulan? Nak book dari sekarang! 😁😁😁😁. Serious tau. Nak book hotel ni untuk Cultra tahun depan. Sebab convenience sangat. Dekat dengan starting point, padang, playground, etc.

Hotel Herritage yang aku duduk aritu memang best. Tapi jauh sikit la dari race venue dalam 1km camtu.

Seems like tetiap tahun gi cuti2 kat Cameron. Next year nak runcation lama sikit kat sana ❤️❤️

Kat ballroom century pines hotel

My name was printed there. But I take no credit from it since I dnf. Next year, I will revenge!

Geng baru!

With kiddos

New friend from Vietnam, Kent!

Luas kan area hotel ni. Suka the boys main2 kat depan ni. 

Daddy n her favourite girl ❤️

Me with one of my boys

The boys request daddy beli ford ranger. Tunggu nahh.. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...