KENGKAWAN

Saturday, September 02, 2017

Bali runcation Day 5 : Eiger Outdoor world

Balik dari Tanah Lot, kami singgah kat Eiger (kedai barang2 ourdoor yang popular kat Indonesia). Besar sangat kedai dia. Ada banyak cawangan kat Bali ni. Yang kami pi ni kat Kuta (kat airport Ngurah Rai pun ada satu outlet)

Mamoru suka shopping barang2 ourdoor kat sini.

Plan asal malam ni nak pi lepak tepi laut sambil buat tocang rambut / massage. Tapi sebab kami sampai Kuta dah malam, kiddos pun dah penat sangat, kami tapau je dinner bawak ke hotel.

Sempat singgah tapau streetfood viral kat Bali 'murtabak Terang Bulan'. Sedapppp!

Ada memacam jenis murtabak kat sini. Macam2 perisa.

Aleesya leka tengok climbers kat depan entrance Eiger Bali

Alas meja pun dia buat macam quilt.

Tunggu murtabak siap

Besar outlet Eiger kat sini

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...