KENGKAWAN

Sunday, September 03, 2017

Bali runcation Day 6 : Last day

Satu perkara yang buat aku sangat happy ialah, dapat habiskan spend masa dengan anak2 sepanjang cuti sekolah kali ni sambil buat aktiviti yang aku suka (marathon).

Time well spent ❤️

Last day kat Bali kami tak ke mana2. Flight tengahari. So plan nak pergi airport awal2. Takut jem. Lagipun ada anak2 kecil kan. Takut Q panjang masa check-in / imigresen.

Lepas sarapan kat hotel, Mamoru terus drive kereta sampai airport & pulangkan kereta kat owner kat airport. Senang.

Perjalanan smooth. Kiddos suka lah naik flight. Kami sampai KLIA on time. Pastu terus amik Grab balik umah. 

Alhamdullilah.

Q kat imigresen tak panjang.. yeay!

Belakang tu avanza hitam yang kami sewa & tikar rotan yang aku beli. Murah okay.. 3m x 3m. Besar. Kat Malaysia pun ada design yg sama cuma kualiti tikar yang dijual kat Malaysia, ntahapahapa.

Dalam flight. Makan sambil layan movie kat tv. Khusyuk Aleesya tengok citer kartun.

Gambar depan our villa. Babai Bali.. for now.

Kiddos dengan Malindo pilot

Its time to fly home after a wonderful vacation

Our passports & flight tickets

Next fly, Aleesya will get her own seat. Tak leh duduk atas pangku lagi ❤️

Last breakfast kat Bali. Thank you Bali. We had such a great time here ❤️

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...