KENGKAWAN

Wednesday, September 06, 2017

Mc Flurry Durian D24

Almost 2 minggu mengidam nak makan McFlurry Durian D24 ni tau. Asyik tak dapat ja.

Hari ni pi Mc Donald depan ofis semata nak beli mender ni. Sekali tengok 'sold out'. Nangis dalam hati. Tapi beratoq gak la beli menda lain.

Sampai depan kaunter, saja tanya akak tu, "Kak, dah abis eh McFlurry durian ni? Esok agak2 ada tak?"

"Eh, ada lagi lah dik"

"Bistu? Sign 'sold out' tu?"

"Lupa nak bukak sign tu?"

Alhamdullilah.. kalau dah rezeki.

Dapat gak merasa. Sedapppppp nyeeee!

Pastu sampai ke petang aku sendawa bau durian. Tu belum kentut lagi.. punn bau duyan.. kikiki.

Sampai kena tegur masa meeting.. "mana datang bau durian?"

*Malu saye* 
*Tak mengaku*
🙈🙈🙈🙈🙈

Heaven!

Sign bord tulih sold out tapi kalau dah rezeki kan... Hihi

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...