KENGKAWAN

Saturday, December 16, 2017

Yeay.. discharged

After few days spent our nights at Hopital Pantai Bangsar, today Dr Azam said they can be discharged.

Have to posponed  our cuti2 coz both baru baik demam. Supposed, yesterday we depart to Gopeng for kiddos rafting trip. They have been very excited to ride their first raft in Sungai Gopeng. But maybe next time lah. Bila dah betul2 sihat nanti ya.

Now mommy masih berbaki cuti sampai Rabu next week. Nak buat apa eh?

Cerita kelakar: 

Daddy tinggalkan Amarr sorang2 dalam bilik sebab nak turun pi lobby kat bawah sekejap dengan Aleesya. Mula2 dia kata dia brave. Bila daddy keluar, dia pi tekan button emergency banyak2 kali sampai 5 orang nurse berlari masuk bilik. Terkejut tengok nurse semua panik kerumun dia, boleh pulak dia cover cakap kat nurse tu, "Saya nak nasi dengan fish".. Tsk..

Aleesya yang cantik. Semua orang cakap Aleesya tak sihat pun still nampak cantik. Tengok lah siapa mommy & daddy dia kan.. 😊😊

Kesayangan nurses kat sini. Baik je dengar kata. Amik neb pun pegang sendiri. Aleesya just demam viral je. Jarang sangat sakit berlarut macam ni. Dan Aleesya tak ada asthma macam abang2 dia. ❤️❤️

Amarr kena asthma. Resting pulse rate dia bila kema attack sama macam pulse aku bila lari pace 6:00. Dulu aku pun selalu kena asthma teruk camni masa kecik2. Tapi bila dah besar tak ada dah. Amarr kena lebih aktif lepas ni.
 
❤️❤️❤️❤️❤️

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...