KENGKAWAN

Saturday, January 13, 2018

Lelong2

Work done.

System sucessfully tested.

Nak balik rumah. Mengemas. Membasuh. Masak. Banyak barang nak packing. Petang ni nak training pula.

Nak let go for free:

Satu set perabut bilik tidur: 1 queen bed + almari baju + extra 1 single bed (all includes mattreses).

Satu set dining table: 1 temperred glass table with 6 chairs (very sturdy).

1 bookshelf & 1 computer table & 1 buaian baby (first baby je guna. 2nd & 3rd baby tak guna buai pun)

All in good condition. Berminat datang umah tengok.. pastu sendiri angkut.. hihi. 

Bukan nak pindah. Just nak beli furniture baru. Anak dah ramai, nak lebih space. Nak prepare bilik study proper untuk anak2 & my mini gym (hihi).


Ni early breakfast (at 6am) kat area Menara Maybank subuh tadi. Roti canai atas daun pisang dengan kuah kari sebaldi dia kasi.. Sebaldi ok.. saja je kan mamak ni, nak suruh aku gemuk agaknya.. hihi.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...