KENGKAWAN

Monday, January 15, 2018

Need a re-start - a short gateway

Layan keletah Aleesya yang sentiasa menghiburkan. Tengah penat macam mana pun, bila nampak je muka dia terus rasa bertenaga.

Dua tahun 2 bulan Aleesya sekarang. Masih breastfeeding. Tak sampai hati nak stop. Sebab suka bila dia clingy. Especially bila 2 anak bujang tu dah besar dan tak suka dipeluk lagi dah.. hihi.

Tetiba rasa nak pi short gateway nextweek. Jom. Need a new re-start for 2018.

Aleesya suruh abang long Ariff pakaikan baju & stokin sekolah. Macam2 dep ni kalau dah bekerjasama.

Kesayangan daddy. Kalau dulu mommy pi masuk toilet sekejap dia duk baring tinjau kat bawah pintu sambil nangis, sekarang di tak boleh berpisah dengan Daddy pulak. Daddy baru sarung baju, dia dah stanby pakai kasut nak ikut. Kalau daddy mandi, habis pintu bilik dia ketuk2.

Scarecrow yang tak scare langsung

Aleesya kena buli

Kh lnn
Ever since u came into my life, I have stop request for anything. You complete me. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...