KENGKAWAN

Thursday, March 08, 2018

Ayor tadok

Malaysia ni kecik aje. Tapi masalah air duk ulang lagu tu juga. Korek, fix, uprgade, repeat. Sepanjang 10 tahun duduk kat Permaisuri ni, dah lebih 5 kali jadi problem air dengan reason yang sama. Why? Why?

Anyway, not my problem. Tho takde air is a problem to me.. hihi.

Since air takde sampai Ahad,  and Mamoru pun will be away the whole weekend for his gunung trip and mommy tak mampuuu nak angkut air (tho ada lif), maka, marilah kita stay kat hotel malam ni dan malam2 seterusnya sampai lah bekalan air kat umah tu pulih.

😁😁😁😁

Me & my bff

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...