KENGKAWAN

Tuesday, March 20, 2018

Farewell lunch at Nandos

Farewell to one of my colleague (transfer department je pun.. hihi).

Nak menangis habiskan portion ayam kat Nandos. Banyak betul. Harap pasni naik sekilo berat badan ni 😁😁

Bila dah makan banyak, mata pun mengantuk. Malam tadi dah la tak cukup tidur. Packing baju untuk pergi Cameron Highlands & camping stuff (coz nak join team Sham Castello camping kat Sg Pauh - join BBQ)

Anyway, jom layan lagu Kassim Selamat - La Obe. Kasi segar sikit mata. Akak mood pop yeh yeh arini 💃💃👯👯👯💃💃

Tengok muka akak je lah.. hihi yang lelain tak penting dalam blog ni.. hihihi

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...