KENGKAWAN

Monday, March 26, 2018

Kiddos at Camsite Sg Pauh

Antara aktiviti outdoor kiddos mada cuti sekolah: Belajar setting khemah, fly, ground, buat campfire dan mandi sungai.

Really hope kiddos enjoy their time while mommy curi2 masa training marathon 😅

Sebenarnya, tak plan pun nak tidur dalam khemah. Mamoru & kiddos setting fly ni semata nak cop tempat camping untuk team Nature Explorer (Sham Castello). Kebetulan kami memang sentiasa bawa peralatan camping kalau pi berjalan. So pasang kan sekali. Sementara tunggu team depa naik Cameron.

Tapi since kiddos insist, maka kami layankan je lah permintaan kiddos untuk tidur satu malam dalam khemah.  😊😊

Setting campfire

Us dgn Sham Castello #12yearsoffriendship

Kiddos setting fly & tent. Lulus!

Us layan kiddos buat campfire

Tekun Ariff & Amarr

Serjuk kat sini tau.. pasang khemah dalam kesejukkan

My Amarr

My Aleesya

My heroes

Daddy layan Aleesya mandi air sungai yang sejuk beku. Tapi Aleesya rilek je. Maklum lah, baby Ultra.. dia duk teman mommy masa buat Tahan ultralight 2 hari 1 malam dari Merapoh ke Kuala Tahan masa dalam perut mommy dulu.

Syoknya main air sejukkk

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...