KENGKAWAN

Friday, March 16, 2018

Kiddos

Yeay! Hari ni last day sekolah. Pastu cuti first semester!

Memasing dah tazabar nak pergi bercuti. Mommy pun tazabar nakk oii. Kalau bab cuti ni, mommy lagi excited tau. Tayah nak menghadap iron, nak siapkan baju bekal, nak menghantar pi skolah segala bagai. 😂😂

Pagi tadi Ariff tanya, "mommy kalau saya dapat top 3 dalam kelas, boleh saya request handphone?"

Terus aku tanya, "Result dah keluar ke? Ariff dapat nombor berapa?"

Erk. Macam mana nak jawab eh? Ada tak jawapan yang paling halussss untuk reject permintaan ni? Haish.

Manja betul Aleesya ni. Dia ni tukang kejut abang2 dia bangun wantu pagi. 
"Along, Angah, banun, mandi"
Suka dengar suara dia kejut abang2. Lembut je... Abang2 pun malas nak bangun..hihi

Aleesya selalu bangun on time. Tidur pun selalu on time (before 9pm) Timing dia bangun exactly the same everyday. Few minutes or few seconds before azan subuh, sure dia dah celik mata. Harap kekal macam ni sampai dewasa ya sayang❤️

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...