KENGKAWAN

Sunday, March 18, 2018

PDRM Night Run 2018

Akak bagi 5 star out of 5. Even tho akak tak suka lari kat Bukit Tunku. Hazabb.

Safety terbaik. Almaklum, PDRM yang organize kan. Polis jaga setiap simpang tau. Dan waterstation pun tip top - every 3km. Siap ada wet sponge & energy gel (at km11).

The route almost similar dengan HSN run last year (4km terakhir kena panjat Bukit Tunku, okay - hazabbb.

Akak still tak meet my target timing. Finished at 2:19. Tapi ada improvement dari Bukit Jalil marathon last week. Coz last 2km akak boleh lari at my 5k pace. Not bad kan (puji diri sendiri). Akak siap boleh patah balik cari my sister and pace her till finishing. Complete long run akak malam ni 😊😊

Now tengah lapau. Tengah makan mee kari udang galah yang Mamoru beli depan umah. Emmm dappp.

Right after completed the run. Race bib besau betul. Sikit lagi nak lilit badan akak. Hm, nampak six pack lah gambar ni.

Cooling down. Mamoru tolong amikkan gambar. Plan nak balik Kuala Selangor lepas akak abis race malam ni. Tapi since Mamoru tak larat drive, pospone lain hari. Akak nak drive memang tak lah. Karang Aleesya nak susu, susah pulak nak handle stereng.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...