KENGKAWAN

Wednesday, March 14, 2018

Result exam kiddos

Baru dapat result untuk few papers.

Geleng kepala tengok result BM. Haish. Dalam banyak2 subjek, BM ni macam bahasa Perancis untuk depa. Sabau je lah.

Next week start cuti sekolah. Janji dengan kiddos, kalau depa dapat top 3 in class, nak bawa depa pi Universal Studios. Tapi since result belum keluar, next week kita pi Cameron Highlands dulu (untuk kali ke tiga dalam tahun ni hihi) Pasrah je kiddos dengar mommy cakap Cameron Highlands. Mamoru pun dah tak boleh kata apa. Its mommy punya happy place kan ❤️ Its about time..

Nanti result dah keluar, dan kalau kiddos deserves, kita pi Universal Studios pula naa.. 😊😊

Beza nau kalau compare BI pemahaman dengan BM pemahaman

Nih angpau neighbour bagi. Jiran cari kiddos dari sebelum CNY lagi nak kasi angpau ni.. rezeki kiddos. Tenkiuu Jiran!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...