KENGKAWAN

Sunday, March 25, 2018

Woodz Apartment in Cameron Highland

Cuti2 kali ni decided ambil apartment yang easy access dengan pasar & yang paling penting, boleh memasak. Coz duduk sini almost 5 hari kann. Tekak tu kalau boleh nak makan masakan homemade. Baru selera nak makan.

Part yang best, kat bawah apartment ni ada pasar malam start dari pukul 4 petang sampai pukul 11 malam. Hari2 okay. Meriah. Senang nak masak.

Cuaca pula superb. Tak hujan langsung. Alhamdullilah.

Deretan khemah pasar malam kat bawah apartment ni. Meriah kan. Depa start meniaga dari pukul 4 petang sampai pukul 11 malam.  Tayah susah2 nak pi Kea farm segala. Sini semua ada.

View ruang tamu.

Ni menu hari pertama kat sini. Masak sendiri. Ayam masak merah, tongkeng goreng & sup. Bertambah2 makan.

View ruang makan & dapur. 

Jemput tengok

View bilik tidur

Ariff excited guna selfie stick

We are at the pasar malam

Suka betul amik gambar guna selfie stick. Selalu tu payah nak bergambar.

Dan lagi.. hihi

Lagi jugak..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...